Open

Licentiehouder Ruiterfit

  • Coach Ferry
  • 0 Pers. Max
  • Duur opleiding 365 day
  • Prijs Op aanvraag

Licentiehouder Ruiterfit

Samen sterk voor het algemeen belang en het welzijn van zowel het paard als de ruiter

Een paardencentrum, manege, trainingsstal, stoeterij, rijvereniging etc. Als je in de hippische branche onderneemt, is het mogelijk om Ruiterfit licentiehouder te worden. Daarmee profiteer je van de sterke naam Ruiterfit, een Ruiterfit kwaliteitskeurmerk, een groeiend netwerk, waarde en aanzien bij je klanten, ondersteuning, nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de branche op het gebied van Ruiterfit om toekomstbestendig te blijven.
Vanzelfsprekend gelden er strikte licentiehoudereisen waar je als hippisch bedrijf na aanmelding aan moet voldoen en op wordt getoetst.

Kwaliteit waarborgen

Ruiterfit hanteert de Ruiterfit licentiehouder methode voor bedrijven in de paardensport met als doel de kwaliteit op het gebied van Ruiterfit, de optimale combinatie, te verbeteren en te waarborgen.
De Ruiterfit licentiehouder methode ziet niet alleen toe op kwalitatief hoogwaardige lessen, kennis en vaardigheden maar ook op het welzijn van het paard en de ruiter in een veilige en voor iedereen toegankelijke omgeving.

Keurmerk

Als Ruiterfit licentiehouder biedt Ruiterfit de hippische ondernemer een keurmerk waarmee je als bedrijf kan aantonen dat je gecertificeerde Ruiterfitcoaches in dienst hebt die jaarlijks zijn bijgeschoold en die de visie en de principes van Ruiterfit uitdragen.

Geldigheidsduur

De Ruiterfit licentie is 1 jaar geldig en kan ieder jaar worden verlengd.

Vermelding

Als Ruiterfit licentiehouder krijg je een exclusieve omschrijving en vermelding van je bedrijf op de website van Ruiterfit Academy.

Laten we iets afspreken

Contactformulier

Liever bellen? 06 29-546-749

Thema's is leeg

Coach

Sociaal, open, loyaal, introvert, humor, oog voor detail.